Tuesday, November 8, 2011

Present 4 me??!!

Bulan lepas..mak aku pergi LONDON so she bought me presents.
HEAVEN giler sebab aku punya peresent lagi banyak dari brothers aku,,
so aku berlagak sikit depan brothers aku...hahahaha I'm really MEAN!!
Nak tahu apa dia belikan untuk aku..



I got Hello Kitty bracelet, Hello Kitty necklace, Claire's necklace, Hard Rock Cafe pin, London key chain, Britain Teddy Bear, I LOVE LONDON T-shirt and CHOCOLATES !!


                                     The teddy bear is cute and the chocolate is so delicious!!


 Actually, aku minatlah jugak Hello Kitty. Masa aku kecil dulu, aku selalu tengok kartun Hello Kitty. bila dah besar ni jadi kurang minat pula. Diseababkan mak aku dah beli, aku jadi sayang sangat kat Hello Kitty. 


 Hard Rock Cafe punya pin tak nampak pula. Winter Guitar!! CANTIK SANGAT!!

Claire's bracelet. Cantik. Rasa sayang nak pakai tapi mak aku dah paksa aku pakai, aku pakai juga. tapi satu hari itu sahaj aku pakai. masa RAYA HAJI.

p/s: Chocolate tu aku dah habiskan. Semua jewelery tu aku pakai masa Raya Haji je. Sayang gila aku nak pakai. takut roasak.(Claire's bracelet aku, bunga dia dah hilang satu..hehehe. mak aku tak tau lagi. kalau dia tahu...mati aku!)..teddy bear aku letak dekat meja belajar aku.(aku namakan  teddy bear aku Mr. Bri) ^__^

Comel tak Mr. Bri (teddy bear) and Mr. Bit (rabbit)??
Kesian Mr. Bit T_T..Mr. Bri jahat sangat!!
Mr. Bit nak nangis la..Omo (o^_ ^o)

No comments:

Post a Comment