Sunday, December 4, 2011

At CaMeRoN hiGHlAnD

Hello, guys~!!
Happy Holidays~!!!!!!!!
sorry coz late to wish happy holidays. .I'm really busy. .so sorry~~
Because of school holidays, on 26/11 until 28/11 me and my family went to Cameron Highland~!!!
best juga dapat pergi sana. .dapat rasa first time petik buah strawberries at ladang strawberries dan yang paling best bagi aku ialah...dapat pergi Rose Park. .best la juga~
ada beberapa gambar yang boleh u all tengok. .sory coz tak dapat masukkan all the pictures. .ada masah teknikal sikit...







ini sebenarnya sebuah apartmen tetapi sebahagian dari apartmen itu di jadikan sebagai hotel. .ini lah apartmen yg kami tinggal masa dekat Cameron

this is pintu bilik apartmen kami

ayah and mama serta cousins aku(yang tengah mama and ayah aku dukung tu)

me, my mom and my cousin

i didn't know the name of the flower. .hehehe

kita orang ada dekat ladang teh MARDI

it's me~!!!!!!

my little cute princesses. .actually, mereka ini kembat tiga~!!(triple twins~)
at the left side. . .my FAMILY~!!!!!! masa ni kita orang ada dekat ladang teh BOH. .BOH TEA

cantikkan ladang teh BOH ni?? nyaman jer~

masa ni kita orang jalan-jalan dekat pokok-pokok tea

apa entah aku tengok tu~??

nyaman~~

dah macam cerita bollywood~main dekat taman bunga

my father and my mother~!!sweet couple

p/s: aku nak bagi pesanan sikit--->jangan tinggalkan kasut anda di luar apartmen masa dekat Cameron. .coz nanti kasut anda akan DICURI~!!!!!!!! seperti yang terjadi kepada aku!!! kasut sport shoe NIKE aku kena CURI~!!!! NIKE tu~!!!!. . . .PENGAJARAN~!!!

No comments:

Post a Comment