Monday, December 12, 2011

WhOlE nIghT aT I-CitY ShAh AlaM~!!!


Hye GUYS~!!!!!
Hari tu (10/12/2011),,aku pergi ke I-CITY SHAH ALAM~!!!!!
Best tau at sana. .dekat situ semua pokok ada cahaya~~(lampu ler..)
Kita orang ada kat sana dari pukul 10.30 malam sampai pukul 12.30 malam~
walaupun penat berjalan tapi memang BEST~!!!

Here is some photos to look:--



Cantik tak pokok ni?? Pokok lampu~!!



from right side my father, my little brother and my sweetest mother~

from left side my sweetest mother, my father, my brother and my little brother(kat tengah-tengah tu)

kalau berjalan aku selalu tak ada teman berjalan~sad

cantik gak gambar ni

normal photo

tangkap gambar dari atas~father aku yang shoot

me~again~~~

my brother,rashid or at FB Abdul Rashid De'Nice Guy

masa berjalan pun ayah aku nak tangkap gambar~tak ada kerja

ni aku yang ambil tau~not my father

from left side,,my little brother(Ammar),,my brother (Acid, nickname dia tu), my mother and ME(SABRINA or INA or SAB)

same picture but kali ini di ambil dari bawah

My mother~~

huhuhuuu~isn't she BEAUTIFUL??

jawapan dri soalan gambar di atas:--memanglah mama aku tu CANTIK sebab itu lah ayah aku FALLING IN LOVE at mama aku

main sorok-sorok. .ayah aku and adik aku(Acid)

Sweet~tak??--->sweeeeeeeetttttt sangat~!!

me and my mother turn to play hide and see

best main sorok-sorok

hai,,saya dekat sini~~

my mother and my brother(Ammar)

comel tak saya??---huhu~perasannya

I'am a GIANT~hahaaaa

oh TIDAK~!!! adik aku nak pijak KAMERA!!!

alahi~sweet couple ni pun nak main sorok-sorok  juga~layan aje la

SWEET~aku yang tangkap gambar ni memang la nampak cantik jer~~hahahaaa PERASAN betul~!!

apa entah yang ditunjuk ayah aku kat mama aku tu??~ish..ish


tengah berbincang,,macam mana nak mendaki pokok krismas dekat belakang dia orang tu

ni masa tengah loncat. .tpi adik aku si Acid ni tak lompat sangat,,Ammar je yang lompat~Hi5

me and mother~!!

sweet nyer~~

ah~!! tangan ayah kena makan dengan harimau!!!~gurau je

sedapnya harimau tu makan tangan adik aku~~

pelik ke???

sorry gelap,,coz flash menghala ke tampat lain

my mother, my father adn my brother, Acid

adik aku pandang apa tu??

alahai~adik aku dah penat~~~

panda~!!!

adik aku dah PENAT~~

commeell~~~

apalah yang ayah aku tenungkan tu??

rindu siapa itu??


heheee~~




apalah yang mereka fikirkan EXCEPT my mother

a sweet couple ni~~~

silau~!!!

thanks kepada abang yang sudi mengambil gmabar kami sekeluarga~!!

ayah aku memang dah tak ada kerja lain~!!

kamera fokus dekat aku jer~!!heheheee

pokok~~



p/s: nanti kita orang nak pergi lagi coz nak sambut bezday adik aku,Ammar~!!
masa pergi hari itu,,kita orang tak masuk SNOW coz ramai sangat orang..takpe nanti pergi lagi. .hope dapat masuk ^__^

No comments:

Post a Comment