Friday, March 9, 2012

Not In MOOD~!

ASSALAMUALAIKUM~!!!!

Mood: NOT OK~!!
<<not in mood>>

Apa perasaan korang klu....
1. kawan korang semua macam tak nak layan korang
2. kawan korang gedik
3. kawan korang selalu mengada-ngada
4. kawan korang selalu menyakitkan hati korang
5. kawan korang pulaukan korang

Sometime..
aku terfikir..
KENAPA PERLU ADA KAWAN DLM HIDUP NI??
itulah saat aku keseorangan dan kesepian~

Sometime...
aku benci dengan kawan aku sendiri..

bagi aku tu semua PERASAAN apabila kita..
*keseorangan
*kesepian

ada kawan yang boleh kita rasa dia ok~!
ada kawan yang kita rasa dia K.O
ada kawan yang kita rasa dia better~!!

kita berkawan untuk:
-berkongsi sesuatu benda yang boleh di kongsi
-sharing sesuatu bnda atau perasaan yang boleh kita share
-tempat kita bertanya sesuatu hal yang kita kurang

TAPI

PERLU DI INGAT~!!

KITA TAK BOLEH SHARE EVERYTHING DENGAN KAWAN~!!!!
<<renung-renungkanlah>>

Pesanan aku:
==>> lihatlah diri korang..sama ada korang hargai kawan korang @ korang buat derk jew dengan kawan korang....

 Misz Purple ..I'm sowey coz tak dapat untuk pembikinan Mr. Purple nyer bezday video~~

p/s: my result for my first exam==>> 4A 3C 1B

No comments:

Post a Comment