Thursday, July 26, 2012

78 Hari Sebelum PMR menerusi Jadual ku yang PADAT~!

Assalamualaikum~!!!

hohooo~!

SELAMAT BERPUASA ~!!
*sorry lambat ucap coz Biey memang BUSY giler sekarang..ini pun curi-curi online jer..hehehee*

Sebenarnya...78 hari tu, Biey tak confirm pun but tadi *masa dekat sekolah* Biey tengok at papan kenyataan, menunujukkan bahawa PMR ada 78 hari lagi dan STPM serta SPM ada 105 hari lagi*maybe* ..hohohoo~! macam cepat sangat masa berlalu!!! *i'm not study anything yet!* 

Pada 7/8/2012 Biey akan ada PMR TRIAL~!!! hohoho!! *panik..muka macam nak telan orang..hahaha*

Disebabkan, segalannya bakal berlaku dengan PANTAS~! so, jadual kehidupan seharian Biey akan menjadi PACK LIKE A SARDINE TIN~!!! VERY PACK~!!

Macam mana jadual Biey nanti??? Jadual Biey akan jadi macam ni--->>

Isnin hingga Khamis, Biey akan ada kelas tambahan sampai pukul 3.30 petang *except khamis..Biey ada kelas sampai pukul 4.30 petang*

Jumaat Biey ada kelas dari pukul 2.40 petang sampai pukul 4.30 petang 

Sabtu Biey ada kelas dari pukul 8.30 pagi sampai 1.30 petang 

SELEPAS RAYA AIDILFITRI...Biey akan ada ICC*seisi menjawab soalan sehinggalah PMR~!

hohohoo..!! Full tak??
*tak berapa full la*

Tapi memang jadual di atas membuat semua pelajar Target 8A exhausted ~!!

Bayangkan, kelas habis pukul 3.30 petang, sampai rumah pukul 4.00 or 5.30 petang *bagi yang duduk jauh* lepas tu, homework lagi.. homework bukan sikit..bertimbun-timbun pulak tu! dari pelajaran form 1 sampailah Form 3 . huh! giler la wei! memang penat la! ada yang terpaksa stay up sampai pukul 2 or 3 pagi la..semata-mata nak menghabiskan homework yang bertimbun-timbun! 

nak buat macam mana...KEHIDUPAN HARUS DI TERUSKAN!

lagi-lagi bulan ramadhan ni, memang semua kawan Biey jadi ... TAK BERMAYA! terlalu letih! 

sabar ajelah...hmmm.. 

ok lah, sampai dekat sini je la entry Biey pada kali ni. Biey nak tolong nenek biey masak! hehehee...balik sekolah terus update blog! RINDU BLOG!!! hohoho!!!!

p/s: #My beloved pandai masak!! hahahaa..macam tak percaya jer!
#mama balik minggu ni!! yeay!!
#baju raya Biey dah siap!! macam baju pengantin, tinggal tunggu beloved datang jer..hehehee*gatal!*
#tahun ni raya at Sekinchan! kampung ayah Biey!! teruja!!
#malas nak update tumblr :(

SELAMAT BERPUASA & BERBUKA PUASA

for PMR, SPM, STPM .. 
SELAMAT BERAYA DALAM KEADAAN STUDY!!! 
hehehee



No comments:

Post a Comment