Saturday, August 25, 2012

Special Raya Tahun 2012!!! o_O

ASSALAMUALAIKUM!!
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN!!!!
sorry lambat ucap >< . . Biey tak ada masa nak on9 *laptop rosak* adik buat!
Biey harap, anda semua dapat maafkn segala kesalahan Biey. kalau ada post Biey yang menyakitkan hati anda semua. . . tolong maafkn yer. . Biey tak sengaja. biasa lah dunia blogging ni, kita tak sedar kadang-kadang ada post yang menyakitkan hati pembaca dan followers => . .sekali lagi tolong maafkn biey seikhlas hati anda semua yee. . . *buat muka seposen* ;-)
BACK TO THE TITTLE. . .hehehee
Nak tahu apa yang SPECIAL masa raya tahun 2012 ni bagi biey???

1. Biey raya dekat tempat baru!!
---->>tahun ni biey raya dekat Sekinchan!! meet new cousins!  =D . . apa perasaan biey? first. .agak takut and berdebar jugak. yela. .first time kan meet new cousins. not likes adik2 biey, dia orang dah biasa jumpa *biey duduk, melaka dengan nenek and atuk. dia orang duduk dengan mama and ayah at Kota Damansara* . . but then, i'm ok with the condition and biey rapat dengan beberapa orang kazen. biey rapat dengan ILA & IKA. *gmbr ika tak ada. .ila je la*

2. this is the most special because BIEY JUMPA IHAN!! . . biey jumpa ihan, rabu malam khamis pukul 9.30 mlm. ala. . jumpa depan rumah jer. macam mana boleh berjumpa tu? masa first raya, biey minta.duit raya dari ihan. biey gurau jer. pastu ihan cakap, boleh tapi nak jumpa ke nak pos duit raya tu. biey ingat ihan gurau jer. .so biey cakaplah kita jumpalah dekat depan rumah biey. ihan just cakap ok jer. biey pun tak anggap benda tu serious. siapa jer berani jumpa anak dara orang depan umah? BUT pada malam yang dijanjikan, ihan betul2 datang! ihan call biey masa dia dekat depan Petronas yang menghala ke rumah biey. i'm really SHOCK! tak sangka dia serius! bila dia sampai depan rumah biey, biey turun senyap2 dari rumah *takut orang perasan*. biey straight pergi jumpa ihan. .tapi duduk luar kereta ihan la..then dia terus bagi duit raya. .kita orang chit chat dalam setengah jam jer pastu ihan suruh balik takut nanti mama perasam biey tak ada dekat rumah. . then malam tu biey tak boleh tidur. happy sangat!!!!
ok la,itu jer perkara best yang biey sempat shate. .actually bamyak lago tapi dh malas nak.taip :3  . .guna tab tak best =< . hahah *sebenarnya tengah mesej dengan ihan.* hehee. .

p/s : # Percubaan PMR dah TAMAT!!! real exam is coming!!
#biey baru dapat 4A1B ada lagi 3 paper belum dapat. huh! seram sejuk nak naik sekolah ni ><
#duit yang ihan bagi. .biey still tak nak guna. sampul duit raya tu, biey smpan penuh cermat. .hehehe
#.GOOD LUCK FOR SPM PARTICIPATES!!!


No comments:

Post a Comment