Friday, August 3, 2012

Time To Slow Down Not Show Down

Assalamualaikum~!

It's Time To SLOW DOWN with ONLINE!!!

hahaha...

tinggal beberapa hari jer lagi untuk TRIAL PMR~! *7/8/2012 ==>> TRIAL* 

did I prepare anything??

hmmm...so far YES! just i didn't study SCIENCE~! hohohoo..
sebenarnya memang Biey nak study sains but bila buka buku je jadi........alah nanti la

hahahaa...

memang itu yang terjadi!

why it so hard for me to study science?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG!!

The trial will be very soon!!

so, sekarang biey cuba untuk SLOW DOWN untuk online. Lepas PMR baru biey boleh SHOW DOWN untuk online..hahahaha..

CEPATLAH PMR~!!!

huhuhuu..*jgn lah...biey belum study sepenuhnya!! *

Mama dah membebel, asyik main-main jer! haha..sikap Biey memang macam ni :) 

Biey tak suka kalut-kalut ni sebab nanti apa yang Biey belajar semua TAK MASUK OTAK!  BAHAYA tau kawan-kawan...

ada petua sikit ni --->>

>> elakkan daripada study untill kekurangan tidur
>> jangan terlalu memikkirkan tarikh exam yang dah nak dekat
>> jangan terlampau enjoy
>> bertenang
>> sentiasa memohon pertolongan Allah

itu aje lah petua Biey :)


*eceh macam dah lepas exam lak ! hahaha..SHARING IS LOVING <3*

huhuuhuu...

Ok lah guys!

Berfikir panjang sebbelum melakukan sesuatu,
Berusaha walaupun kita kecundang,
Bertenang dalam setiap hal,
walau apa-apa pun, 
TABAHKAN HATI, KUATKAN IMAN & TINGKATKAN USAHA!

p/s: Biey dah beli baju & kelengkapan raya *except shoes*
# Biey nak kasut SUPRA!
# Mama janji nak beli kasut masa mama balik Melaka nanti =>
#tahun ni raya dekat SEKINCHAN~
# followers twitter Biey dah 63 followers!!! *teruja*
#need study more~!

No comments:

Post a Comment