Thursday, December 13, 2012

Cameron Highland & Perak

Assalamualaikum~!!

Update blog pukul 2.42 a.m . *tak nagntuk ke?? ngantuklah gak but Biey nak update status gak >< . huhuuhuu :3 . ok, ok .. Biey nak cerita pasal holidays biey .. as i promise to you all . 


At Cameron Highland


Baru sampai :)


::Ladang Starwberry ::



Aei petik STRAWBERRY ~!!

this is my sweet mom *rupa macam tak pernah nampak strawberry --"*
(abaikan)


posing cik chubby kita. hakhak

madam bagi arahan!!

pekerja sementara . lol

smpat lgi berposing tu. huhu

aei and ammar sedang memetik strawberries :)

::at Mardi ::



pokok kubis


tengok apa tu??

ayah:: dalam hati ada taman

macam takut bunga, kan??

comey sgt ler tu ><

isyam giler! sebab makan bunga 

sweet mom <3

kita rehat dlu!

Oh My Gucci ! it's rabbits !!!!!
















alo2 comel. hahahaaa


mamat bunga --"




biey tahu gambar ni tak berapa menarik -..-






::BharatTea::

ammar and aei


my little brother...ammar!

mereka twins :D



sweet couple ~ <3

shout! coz i'm feel so good!!!

peace no war ^^v

the man~!

we're siblings!

I buy love shape lolipop

and i love it ^__^
::Dalam kereta otw to Perak::


take a nap everybody~!!

tidur~!!!

:: Perak::

Kedai Mee Udang Banjir Mak Jah, Kuala Sepeteng


Nasi Goreng Udang (y)

apa entah budak dua orang ni tengok -..-

makanan~!

Mee Udang Banjir~!!

*abaikan gambar ini*

promote ~!!

Lokasi Tidak dapat Di Kenal Pasti
(Mencari Sarapan Pagi)

siapa pernah main benda tu? ala, yang tiub guna tiub tu... kita orang jumpa dekat kedai makan ni. sementara menunggu makanan, ayah,ammar,azraei and isyam bermainlah benda tu
*childish but it AWESOME*

ammar tak lepas-lepas. hahahaa

botol kicap jadi mangsa -..-

 Teluk Batik







mereka berdua bersedia untuk naik..apa entah permainan tu *bukan banana boat..ada satu lagi*
cantikkan suasana petang dekat Teluk Batik
double check




actually, i just want to show my selipar buruk jer. haha

ready

acid gelisah

tengok apa yang mereka naik tu

persisiran pntai :)



Restoran Satay Hut, Tanjung Karang, Selangor


best giler ABC restoran ni! rugi tak cuba!




delicious

*gambar satay restoran ni, tak dapat disiarkan kerana...biey lupa nak tangkap satay tu laaaa*





Happy Birthday To Isyam & Ammar


Disebabkan, Isyam akan pulang ke kampungnya pada hari jadinya (4/12/97) & ayah tiada di Malaysia pada hari jadi Ammar (20/12/02) ...jadi kami terpaksa menyambut hari jadi mereka lebih awal. kita orang sambut birthday ereka berdua ni di Perak. Dan masa kami sambut ni, ada perlawaan bola! Malaysia vs *Biey dah lupa* .. tarikh ::: 1/12/2012


Birthday's Cake~!


potong yer

KFC tu~!!



That's all from my vacation. A sweet memories for me, for my family and for us. maaf sebab Biey lambat upload *kemalasan tahap melampau* hahahahaaa.. actually, sekarang dekat Perak musim durian! before we all go to Cameron, kita orang pergi Perak, rumah kawan ayah *tak ingat dekat mana* . perghhh.. durian2 uncle tu memang first classlah! sedap! fyi, mama and ayah hantu durian~! hahaha




Edited Pictures

With My Brothers


with My Family

p/s::

Our Love Never be Apart
 Follow My Twitter~!!
♫ takut giler nak tunggu 19/12/2012 >< 
♫ doakan agar keputusan PMR Biey cemerlang  


PERHATIAN KEPADA SEMUA PELAJAR PMR BATCH 97 


With Love,
Sabrina Razak
You're Unique, Special & One of a Kind


No comments:

Post a Comment