Saturday, December 8, 2012

Kebosanan Tahap Nak Lari

Assalamualaikum :')

hangpa semua sihat ka??
aku sihat jer *like anybody care of me?? hohooo. NO*

Pasal tittle dekat atas tu...sampai nak lari umah tu-->> 50% yes ,30% no and 20% not sure sama ada nak  lari rumah ke tak. hahaha. am I crazy or what?? ahaxx . no laaa... i'm just bored !!!!!!!!!!!!

24 hours at home. tak boleh keluar rumah. just online, cooking, watching television, clean house, eat, sleep, main mesej , dengar lagu.. EVERYDAY DOING THE SAME THING!!!!!!!! kalau korang mesti bosan gak kan?? huhu. :'(

Patutnya hari ni aku keluar sebab nak beli headphone yang baru + novels. BUT, aku tak faham giler dengan mama aku ni.. suka sangat buat JANJI KOSONG! hari ni ayah nak pergi cari barang untuk event dia at one Utama. aku nak ikut tapi mama tak bagi. coz of what i can't go?? please laa..aku bosan giler ni! aku asyik duduk rumah jer. apa kau orang aku pikir tak bosan ke duduk dalam umah ni 24 hours?! macam tinggal dalam JAIL la! dekal jail pun boleh keluar dekat laman tu..aku nak turun dekat bawah itu pun tak boleh >< ! WTF arr~!! *kan aku dah mencarut*  benggang giler ni.

esok aku nak keluar dengan baba *ayah kandung aku* . aku bukan tak suka keluar dengan baba.. aku tak rapat dengan baba + he never understand me! sikit2 nak marah. aku memang kurang sikit dengan baba. macam mana nak rapat..kalau dulu, sikit2 oversea. pastu asal weekends mesti pergi rumah mak tiri aku *mak tiri aku tak duduk dengan kita orang dulu.* so, every weekends, mama akan datang rumah kita orang untuk spend times dengan aku & adik2 . Isnin - Jumaat kan ada. memamng ler ada but.. pergi pagi balik malam. time kita orang dah tidur. no wonder kita orang rapat dengan mama. ayah lak jenis yang memang suka dengan budak2. dia layan kita orang macam anak dia sendiri. memang boleh masuk geng arrr. hahahaaa

Take Note::: aku suka keluar dengan orang yang aku ok dengan dia. Contoh -->> mama and ayah


ok. aku dah merepek panjang giler. hahaha :'D . disebabkan tahap senyuman aku hanya tinggal 0% .. aku tak nak buat kerja rumah hari ni~! yeay! peduli apa aku?! siapa suruh buat aku macam gini ?? huhu. PADAN MUKA! Capital of Something pun tak ada kreadit nak mesej aku. 

*Belilah headphone dengan baba laa..* haa! kau giler apa??  ada yang kena membebel. huhuhuu. malas ar. tak syok. 

sekarang ni aku rindu dekat grandma aku jer! NENEK, INA MISS YOU SO MUCHHH!!! muahhh!!  rindu nak balik melaka. kalau duduk dekat rumah nenek boleh jalan2 dekat lama, layan kembar, dengar nenek membebel.. huhuhuu *dah tepu telinga aku dengar nenek membebel*  rindu masakkan nenek. hehe....

P/S :::

hari  tu kita orang pergi Cameron & Perak. Nanti aku update.


Officially Taken By Capital Of Something. Secret lorr...


♥ tak ada mood buat novel. actually more to no idea. hahaxxx

add Pesbuk

♥ follow Twitter ~>@sabrina_razak

Tagged



♥ instagram ~> @sabrina_razak

♥ skype~> sabrina_razak


♥★❤☆ Love You  ♥★❤☆



No comments:

Post a Comment