Thursday, March 28, 2013

Selalu Terjadi Pabila Cuti Sekolah


Morning Guys~!!!!! *yawn* still sleepy actually. *yeke??* hehehe....

Sumber :: Pak Cik Pakai Google
 itulah keadaan aku apabila pagi terutama bila hari sekolah *korang pun kan??*

today is Wednesday *except kepada mereka yang duduk berlainan negara dengan Malaysia & sama waktu dengannya* hahaha..  hari ke-6 cuti sekolah. so..tinggal beberapa hari lagi nak bersekolah *creepy*  hate it so much! kerja sekolah menimbun *satu pun aku tak sentuh lagi* issshhhhhhhhhhhhhhh!!! kenapa seminggu jer cuti?? cubalah bagi setahun ke sebulan ke *bengong*. hahahahaa

nak tanya sikit ni?? *angkat kening*

MACAM MANA CUTI SEKOLAH KORANG ???

aku???

BOSAN GILOS!!

(sejak dua menjak ni aku suka tambah "OS" . maybe sebab perkataan "BIOLOGOS" -->> biologi ...maybe)

why bosan??
sebab bosanlah dia jadi bosan! *sengal*

Kenapa Holiday Aku Jadi Bosan ???

  1. (Penyebab Utama) Mama batalkan percutian hujung minggu kita orang *what?*   memang frust gila aku dibuatnya! isshhhh!! baru nak enjoy cuti ni..huhuhuuu
  2. homeworks menimbun bergunung-ganang dan aku tak sentuh satu pun *terbaik*   gilos tak aku?? haha *kata-kata seperti meminta kaki dan tangan untuk berada di muka *
  3. tak beli novel *crying*   . hari tu ada pergi Giant Muar, ada kedai buku. aku ingat nak beli novel kat situ jer ...tapikan.......................................aku tak tahu novel terkini. lupa nak buat research . hehe *haa! setepek penumbuk!* 


Tapikan..ada benda yang menjadikan holiday aku tak berapa bosan sangat. huhuhuu. Apakah itu??? *skemanya ayat* hehehe . tak adalah best sangat bendanya. 
  • just watching some movies at home. mama ada speaker *yela kot* . memang best giler bila tengok movie (y) . huhuhuuu .   
  • before balik KL, kita orang pergi Muar dengan family Mak Uda . awesomelah juga. pergi Tanjung Agas tengok monyer bagai *monyet??*  ..hehehe. not badlah

nal tengok gambar aku spend holiday macam mana??? pegi dekat link bawah ni. hehehe *gambar malas nak upload*

p/s :

78 homeworks~~

95    miss my grandma

180


No comments:

Post a Comment