Friday, April 19, 2013

Selamat Bertunang

semua!!! sihat???
rindunya dekat blog ni ><
*jangan anda perasan*

sorrylah aku tak sempat nak update blog. *malas ke tak sempat???* (no comment) hohohohoo... hari tu nak update tapi tak sempat coz tengah mengubahsuai blog abang dak Leha. huhuhuu.. (Helmi!! nak cornetto!!) banyak songeh betul budak tu. dah cukup baik aku buatkan. huhuhuuuu

back to the story...


hari ni aku nak cerita pasal majlis pertunangan. 

*siapakah yang bertunang?? cik chubby ke??*

WOW! AKU BERTUNANG???!

giler apa?! tak ada calon lagi *muka tak percaya* hahaha. muda lagilah. tak syoklah kena 'ikat' awal-awal. dah kena 'ikat' dengan sekolah, parents, homeworks....sudahlah. ini pun tak tertanggung homeworks aku *muka sedih*

yang bertunang is my aunty. her name is Alia Wahidah Alias *ejaan tak sure betul ke tidak*.  Dia ni mama punya cousin so....aunty aku lah kan... Aku panggil dia Cik Lily. Cik Lily telah bertunang pada 14 April 2013. Hari Ahad *aku ponteng bengkel kimia..terbaik* Aku tak tahulah dia bertunang dengan siapa tapi apa yang aku tahu nama uncle wannabe aku tu Naim *erk...??* orang Melaka juga. boleh tahanlah paras rupa dia. not to chubby and to skinny. sedang-sedang elok gitu. 

*mana aku tahu??* FB gitu kan ada. hahaha. aku tak tengok pun uncle wannabe aku tu masa majlis pertunangan. *why??* biasalah anak dara kena duduk dapur...lagi ayu gitu. hahahaha *troll face* aissshhhhh!!! aku kena tolong orang belakang tabir. aku tak mainlah depan tabir ni. hohohoooo

tema majlis warna peach. corak pada cupcake dalam goodies bag pun warna peach. hohohooo...sedap babe!! *makan je tau* 

Ini hadiah untuk korang:: macam biasa...gambar ler!

siap ada pelamin bagai! sirih junjung tu uncle siddiq yang buat. terer giler! huhuhuuu. cantikkan?? simple je dia buat

this called sirih junjung. *for more closer look*




pelamin :)



nenek dengan Cik Lily

Wafiyah with Cik Lily

 ofcourse aku pun kena ada. *tolong abaikan tudung aku*


ada Qasidah

-no caption-

paksu Ariff

majlis dah nak mula

ni masa nak sarungkan cincin

tak dapat tangkap gambar sarung cincin :(

Uncle Siddiq with baby Irfan. poyo je muka dia, irfan cute ><

cupcake yang aku bagi tahu tadi *yummmyyyyy*

itu jelah cerita aku hari ni :)

p/s::
#mama balik hari ni. yahooo!!!!!!
#kelas hari sabtu dibatalkan tapi bengkel kimia ada :(
#homeworks memanggil!!!





No comments:

Post a Comment