Friday, June 21, 2013

Sweet 16 Sabrina Razak ♥♥

Hello  Beauty & Handsome !

Assalamualaikum Guys!

miss me tak?? *ok. aku perasan* hahaha....

last monday was 17 of June right?? *so??* mungkin bagi korang semua tak  berapa nak pentingkan? but for me  that day was one special day and i love it :')

nak tahu kenapa?? sebab hari tu adalah ....*jeng jeng*

MY 16 BIRTHDAY
 telah genaplah umur aku menjadi 16. well i'm sweet 16 . macam tak percaya aku semakin membesar atau dalam erti lainnya tua! huhuhuu... nak buat macam mana, makin lama umur kita makin menginjak ke tua  bukannya muda! hohohoo..

sejak dua mnjak ni aku malas nak update blog coz laptop pakcik broken down. macam manalah nak update blog tanpalaptip??? *feeling sad* ...so sekrang aku update blog guna tabby. *menyeksakn* warghhhhhhhhhhh ...ok. whateer. hahaha

nak ceritalah pasal birthday ceq yg dh lopas ni..

aku sambut birthday awal *as usual* selama aku duduk melaka ni jarang *bukan jarang tapi TAK PERNAH* sambut birthday on my date of birth. aishhhhh..,kesian sungguh *geleng kepala* aku sambut birthday dengan cousins aku yang lahir bulan 6 gak kira BIRTHDAY PARTY TO JUNEs'. hari tu pulak birthday cousin aku, haziq *15 of june* his 14 hirthday. hoho.., budak hot punya birthday!  *hot..hot..hottak hang!* lols

hari tu kira macam suprise birthday party but.....it is no a suprised for me coz aku dah tahu awal2. memang macam tu pun...jangan haraplah bersuprise bagai dengan aku...memang tak jadilah jawabnya! huhuhuuu... hari tu ada dua biji kek. setia kek ada tulis nama yang lahir bulan June. nama aku ada dekat kek ....*tak ingat* lols.,,hahaha

well, hari tu aku tak berapa nak ada mood coz...entahlah. maybe aku dah naik muak kot sambut birthday serentak, nak juga sambut birthday dengan family jer coz lebih tertumpu  kepada aku and not those kids *feeling jealous* kantoi sudah...huhu.. sejujurnya meamng aku jeles dengan budak2 ni sebab dapat perhatian lebih daripada mama! sepatutnya aku tak boleh macam tu *itu yang korang cuba bagi tahu aku kan?*  but cuba faham sikit aku ni, dah lah jumpa mama sekali sekala. nak mama call pun seminggu boleh kira berapa kalilah dengan jari. selalu betwhatsapp itu pun ada masa terbalaslah *feeling wanna to cry*  sebab tu lah aku tak turun masa birthday party tu. aku keluar pun sebab nenek dah panggil. kalau tak, jgn haraplah makcik nak turun nak oooooiiii!!

stop talking about the kiddo things...

siapakah my first wisher??  bukan dia yang menjadi first wisher aku, singkirkan dia daripada topik *bukkkkk...bunyi jatuh* ok..tersingkir sudah.

thanks to Nurin Aqilah coz became my first wisher. malam2 buta dapat voicemail daripada dia...how sweet it is. huhuhuu...sayang kau lebih :*. sekarang nurin dah pindah SBPI Kota Tinggi *tak silap akulah* .huhuuuu..dah tak dapat nak sakat. hehe

next person is mama. my sweet mother! pagi2 bangun masuk bilik mama *sebelah bilik aku* , baring atas riba,  mama belai rambutku....the she wished me SWEET 16 DEAR, I LOVE U ...so sweet ^^

ok sampai tu je la yer wishersnya yang selebihnya adalah daripada rakan2 sekolah serta pesbuk. and the last wisher is him, ok . little bit sakit hatilah . ahhhhh drop him!!!

hari isnin hari tu aku tak datang sekolah sebab ::

1. aku penat giler. hari ahad ada kenduri, tolongn kemas bagai...tak larat bagai
2. aku tak basuh kasut, tak basuh baju, tak siap homeworks kira anything untuk sekolah aku tak lengkaplah.
3. aku nak sambut birthday dengan mama. setelah 4 tahun inilah first time aku dapat dengar mama wish birthday depan mata *sedih uwww*
4. aku malas. monday blues~~~

mama bagi birthday present daripada famous amos. ohhhh so sweet. teddy bear pegang kotak famous amos di kelilingi beberapa kuntum ferero rochers ..., memang aku nak benda tu dari dulu lagi. sebab aku nak teddy tu jer. hehe, sepatutnya aku dapat phone baru tapi mama tak de masa nak beli. hurm..nak wat cam ne. c-3 aku tu pun tengah nazak. bak kata pepatah.. hidup segan , mati tak mahu.. ehhh gitu erk. hantam sajalah. huhuhuu.

sila tengok pic ceq yer

p/s ::: 

#hari ni cuti sebab semalam ada sukan tahunan ^^
#arghhhhh stress aku dengan budak2 ni
#malas kemas bilik -.....-
#esok pergi tengok ayah kerja dekat A Famosa sempena GEMPAK SANTAI HARIAN METRO
#MAAF YER KALAU ADA TYPO  faham2 jelah ~~~

.









No comments:

Post a Comment