Saturday, October 5, 2013

We Spent Time Together


kekasih-kekasih sekalian. ehhhhhh...hahaha.. *poyo je aku*

ok lah. dah lama kan korang semua tak baca entry aku.. hehe. sorrylah internet rumah nenek aku baru jer ok. hari tu rosak. nak online pun payah giler. (wahhh,rumah nenek sab ada wifi la!!)  big eye onion head apa ko ingat rumah kampung tak ada wifi ke hah??? mestilah ada.. zaman dah berubah, duni dah maju maaaahhh~~!!

 whatever...hahhaha

hari ni aku nak ceritalah sikit pasal aku spent time dengan besties aku. actually rombongan. hehehe 

kita orang pergi Legoland *kat ne??* ala yang dekat JOhor tu la. apa korang ingat aku pi Legoland yang luar negara tu ke?? *amboii...sab~!* hehehe. ini kali kedua aku pi Legoland. before this. aku pi dengan family. this time, aku pergi dengan friends. pretty awesome! 

semua game kita orang. yang naik. yang naik sampan then kena air dekat Adventure park tu, kita orang naik dua kali. perghhhh..basah lecun babe!!!wet onion head memang lepas stress lah naik roller coster menjerit bagai orang giler. hahahaha!! uhuhuh onion head hilang segala kimia, addmath...problem. phewwww!!! hehehe

aku nak admit sikitlah ni... yang aku tak menjerit pun masa naik roller coster *membohong je dak sab*  beaten onion head ..hehehe. menjeritlah juga. sebab happy punya pasal. yang bestnya...aku BUKA MATA!!! huhu... *itu je ke??* wey! kau tahu tak masa first time aku naik roller coster.. aku tutup mata. kira ok ler tu. *thumbs up for sab* good job onion head

aku nak share sikit some memories ::
(maaf gambar ni semua tak teratur)beg onion head

Happy 1st Birthday Legoland Malaysia ~!



The King (me) and Queen (yati) with their daughters (izah & leha)

playing games





eewaahhhh ingat buah hati dia ke sesuka hari nak kiss~~



ewah cik sab pretty onion head



lepas naik roller coster!

jom tengok movie





with kak pipa (leha's sister)



yati :: apa ada hal ??relax1 onion head

comel tak saya?? hahaha bled1 onion head




splaashhhhhhhh...padan muka wet onion head

kami duta Ribena !



saku dapat katak. kau ada??

dear somebody, i hope.........

izah menunggu sang kekasih yang tak kunjung tiba..lols


inilah katak yang aku dapat dari main game tangkap katak. hahahha

katak aku adalah duta Ribena tw..nyum nyummm









Knaka-Kanak Ribena main bomba  sweetdrop onion head








sebab nak kena beratur panjang sgt...lepak kat luar stesen kereta api ni ~~



nak isi berapa bang? hahah

trying to get boat license 


dah lah block jalan boleh pulak panggil aku masa tu. perghhhhhh

menyempat lagi dak leha


hi saya dalam perut jaws


kesian minah belkang aku tu -..-
  



gambar ni tak tahu jadi ke tak :'3

Putrajaya




Besties ~!

aku rasa ni Angkor Wat ......................kot

Star Wars






saya di KL~!

Yes Sir!





i'm waiting for you crying2 onion head

Sunset in Legoland



Leha's Family



me & yati















gambar lawak...huh!

esoknya kita orang pergi chemiss class awal sikit coz nak buat experiments hari sabru (hari yang kita orang pergi rombongan)







ni sebab peneutralan kita orang menjadi! happy giler


kisah aku kali ini sampai sini jer. sebba aku dah online lama sangat...hahaha

p/s:: #esok ada chemis class huhuhu
#yeayyyy minggu depan cuti raya haji!
#cepatnya masa berlalu T,T
#isnin ada exam sejarah kertas 3 T,T
  
with love,


-SR-

No comments:

Post a Comment